[ ARTIS ] Fahrin Ahmad ‘dilamar’?


Tak banyak gosip cinta membabitkan pelakon kacak Fahrin Ahmad sejak akhir-akhir ini. Kalau dulu ada juga Miss J dengar. Kisah cinta dia dngan beberapa selebriti wanita tempatan tapi selepas putus, terus senyap.Fahrin Ahmad ?dilamar??, info, terkini, hiburan, gossip,Ramai juga teman-teman yg merisik tentang siapa kekasih terbaharu Fahrin. Macam tak percaya juga apabila Fahrin mengakui yg dia sedang mencari teman wanita yg sesuai.

 
Takkanlah yg kacak dan baik seperti Fahrin itu tak ada sesiapa yang istimewa dalam hatinya? Mesti ada yg mahukan Fahrin tapi mana tahu Fahrin yg menolak. Mana tahu Fahrin cerewet dalam bab-bab mencari jodoh ini.

Lagi pun Miss J yakin ramai wanita berstatus ibu di luar sana yg ada anak dara mesti ?mengidam? untuk menjadikan Fahrin sebagai menantu mereka.

Lebih elok lagi kalau anak dara mereka itu ada kerjaya stabil seperti doktor atau jurutera. Lagilah dialu-alukan. Hei… siapa yang tak mahu wanita berkerjaya kan?

Lagipun kerjaya Fahrin itu menuntut jadual kerja yg tidak menentu. Kalau ada pasangan hidup yang sama-sama dalam bidang hiburan, lagilah hidup menjadi kelam kabut.

Sebab itu bila Miss J dapat tahu Fahrin sudah ?dilamar? oleh seorang ibu yg menawarkan anaknya berkasih dengan Fahrin, Miss J langsung tak terperanjat.Apatah lagi anak ibu itu seorang pegawai di sebuah hospital di Negeri Sembilan, lagilah Miss J sokong! Dengar cerita hubungan Fahrin dan cik adik itu sedang berjalan lancar. Harap-harap ada khabar berita baik ya Fahrin!

Ramai juga teman-teman yg merisik tentang siapa kekasih terbaharu Fahrin. Macam tak percaya juga apabila Fahrin mengakui yang dia sedang mencari teman wanita yg sesuai.

 

Add Comment


*