Suami tangkap isteri berkemban dengan duda di hotel


WANITA terbabit disoal pegawai JHEAINS.

Luruh hati suami bila dapat tahu isteri curang macam ini. Siap tapau KFC lagi tu sambil main sambil kenyang katakan. Baru setahun berkahwin si siteri sudah mencari kumbang yang lain. Sekarang nie semua sama baik suami atau isteri. Ada juga banyak kes suami curang tapi isteri curang ni makin lama semakin meningkat kesnya.
Apakah si suami kurang memberikan layanan istimewa? dari segi apa? wang ringgit? memang tidak dapat dinafikan wanita sekarang kebanyakkannya lebih metarialistik, lebih bergaya, lebih anggun dan semakin tinggi “maintenancenya”. Jika si suami gagal memberikan kehendak isteri, dalam diam-diam pasti cuba mencari sang kumbang yang bertanduk besar dan hebat.

Zaman teknologi internet sekarang semakin banyak medium yang boleh digunakan untuk dijadikan alat-alat curang. Smart phone yang canggih banyak applikasi sosial yang membolehkan si isteri atau suami mecari rakan-rakan yang tidak dikenali untuk aktiviti curang.

Quote:


Kota Kinabalu: Luluh hati seorang suami sebaik melihat isterinya hanya memakai tuala bersama lelaki lain dalam bilik hotel ketika diserbu penguat kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sabah (JHEAINS), awal pagi semalam.

Wanita berusia 24 tahun itu dicekup bersama duda berusia 34 tahun di sebuah hotel di Sinsuran, di sini, kira-kira jam 1.30 pagi selepas suaminya membuat laporan mengenai salah lakunya.


Sumber berkata, ketika pintu bilik dibuka, suami wanita terbabit yang turut serta dalam serbuan itu terkedu apabila melihat isteri yang dikahwini setahun lalu hanya memakai tuala.

“Marah dan kecewa melihat perbuatan isteri, lelaki berusia 40-an itu melepaskan perasaan dengan menumbuk dinding bilik beberapa kali sebelum ditenangkan anggota polis yang turut serta dalam serbuan,” katanya.


Menurutnya, kecurangan wanita terhadap suaminya bermula sejak enam bulan lalu apabila dia meninggalkan rumah dan memberi alasan mahu pulang ke kampungnya di Semporna.


“Sejak keluar rumah, dia tidak pernah menemui suami yang menetap di bandar raya ini. “Pelik dengan sikap isterinya, lelaki itu menjejaknya sebelum mendapat tahu wanita itu menjalinkan hubungan sulit dengan seorang lelaki yang juga dari Semporna.


“Sebaik mengetahui isterinya kerap bersama kekasih lain di hotel murah, suami terbabit melaporkan perkara itu kepada JHEAINS,” katanya.


Sementara itu, Penolong Penguat Kuasa JHEAINS Khamis Jamil berkata, berdasarkan aduan, pihaknya bersama tiga anggota polis bergegas ke lokasi dimaksudkan bagi menjalankan serbuan.

“Selepas mengetuk pintu bilik beberapa kali, seorang lelaki yang hanya memakai tuala membuka pintu itu.


“Ketika disoal, lelaki terbabit mengaku bermalam dengan wanita yang didakwa tunangnya,” katanya.


Menurutnya, hasil pemeriksaan lanjut menemui wanita terbabit di dalam tandas dengan hanya memakai tuala sebelum diarah keluar.


“Siasatan lanjut mendapati pasangan itu tidak mempunyai sebarang ikatan dan wanita itu juga masih berstatus isteri orang,” katanya.

Sumber dari: Metro

Dalam kejadian ini ada baiknya diceraikan terus si isteri itu, kalau tidak boleh jatuh dayus pada si suami. Tiadanya gunanya dimakan buah yang sudah busuk. 

Add Comment


*