Gambar Fasha Sandha Mandikan Anaknya Dikritik

Screen Shot 2013-05-27 at 8.36.37 PM

 

Sekiranya sebelum ini peminat memberi pelbagai respon negatif terhadap cara pelakon jelita, Fasha Sandha berpantang, terbaru pelakon tersebut turut dikritik gara-gara memuat naik sekeping foto yang menunjukkan dia sedang memandikan putera kesayangannya dalam keadaan bersila.

Menerusi laman Facebook rasmi pelakon tersebut, terdapat segelintir peminat menyarankan agar Fasha memandikan anaknya dalam keadaan berdiri dan meletakkan tab mandi di paras yang lebih tinggi bagi mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku.

Screen Shot 2013-05-27 at 8.37.48 PM

Dalam pada itu, terdapat juga segelintir peminat yang masih menyokong tindakan pelakon tersebut dan menyifatkan Fasha sebagai seorang ibu yang bertanggungjawab kerana berani memandikan cahaya matanya sendiri dalam usia yang masih kecil.

Screen Shot 2013-05-27 at 8.38.01 PM

Apa pun, kami di OHBULAN! sangat kagum dengan cara Fasha menjaga anak sulungnya ini. Menerusi foto-foto yang dimuat naik oleh pelakon tersebut, kita boleh lihat Fasha sememangnya seorang ibu yang penyayang dan mampu menguruskan anaknya sendiri tanpa dibantu oleh sesiapa.

Sumber: Ohbulan

Add Comment


*